Toimitusehdot tilaustöille

1. Tilaustyön teettäminen
Ota yhteyttä minuun sähköpostitse wiredbysini@gmail.com .
Kuvaile ajatuksesi veistoksesta. Jos haluat, voit myös kertoa aiheen merkityksestä sinulle. Voit lähettää myös valokuvan. Kuvia ja tietojasi käsittelen luottamuksellisesti.
Pidätän oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

2. Tilaus ja ennakkomaksu
Lähetän sinulle laskun tilatusta teoksesta sähköpostitse, tai linkin verkkokauppani ennakkomaksutoimintoon. Laskusta ilmenee teoksen hinta, tilausajankohta ja tilinumero. Veistosten alv. on 10 % jonka hinta sisältää.
Tilaaja maksaa teoksesta ennakkoon 50 %. Kun ennakkomaksu on maksettu ja suoritus näkyy tilillä, lisään sinut tilauskirjaani. Varaudu 3 kuukauden jonotusaikaan. Teen teokset järjestyksessä, mutta jokaisen huolella ja rakkaudella aiheeseen. Kiirehtimällä ei tule hyvää. Ollaan vuorovaikutuksessa sähköpostitse tai puhelimitse 0503451322. Voit vaikuttaa veistoksen valmistamisen prosessiin, mutta pidätän kuitenkin taiteellisen vapauden lopputulokseen.

3. Tilausvahvistus
Kun maksu näkyy tilillä, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Sitova kauppasopimus syntyy, kun tilaajalle lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksesta selviää tilaustyön lähetyspäivä, jolloin veistos viimeistään lähetetään.
Wire Art by Sini pitää asiakasrekisteriä säilyttäen ostajalle lähetetyt tilausvahvistukset.

4. Tilauksen peruminen
Tilausvahvistuksen jälkeen tilausta ei voi peruuttaa, eikä saada rahoja takaisin.
Palautan kuitenkin maksun, jos tulen kykenemättömäksi valmistamaan teoksen sovitussa aikataulussa.

5. Toimitus
Suomen sisäinen toimitus sisältyy veistoksen hintaan, eikä sinulta peritä erillistä toimitusmaksua.
Toimitus tapahtuu postitse tai muun lähetyspalvelun kautta. Pakettiautomaatti on todettu hyväksi.
Lähettäjä ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat postista tai muusta lähetyspalvelusta, eikä ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

6. Vaurioitunut lähetys
Veistos lähetetään tilaajalle virheettömässä kunnossa. Veistos paketoidaan asianmukaisesti. Veistoksen osat on kuvien ja videon avulla mahdollista palauttaa alkuperäisiin asentoihin, jos kuljetuksessa tapahtuu muutoksia. Pyydä apua tarvittaessa.

7. Palautus
Tilaajalle toimitetulla veistoksella ei ole palautusoikeutta. Etäkaupankäynnissä tilaajalla on yleensä oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä ei kuitenkaan koske tilaajalle mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita.

8. Tekijänoikeudet
Veistos luovutetaan tilaajille, mutta myydyn veistoksen tekijänoikeudet säilyvät tekijänoikeuslain mukaisesti edelleen veistoksen tekijällä, eli minulla (videot ja valokuvat).

9. Vastuunrajoitus ja voimassaolo
Wire Art by Sini ei vastaa missään tilanteessa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Wire Art by Sinin kuhunkin tilaukseen perustuva vastuu rajoittuu tilauksesta maksettuun määrään.
Nämä tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 2.9.2020 alkaen toistaiseksi.

Toimitusehdot

Verkkokauppa Wiredbysini.fi /

Y:tunnus: 2846879-9

Osoite: Heinämäentie 82, 35700 Vilppula

Puhelin: 0503451322

Tilaaminen
Vapaat teokset, printit ja muut tuotteet on ostettavissa verkkokaupasta. Tilaukset käsitellään kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta.

Maksutavat:
Maksut toimittaa Checkout (www.checkout.fi) Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Toimitusehdot
Tuotteiden hinnat sisältävät toimituksen koosta riippuen joko kirjeitse tai pakettiautomaatin kautta.
Kuljetusvaurioiden ja viallisen tuotteen kohdalla ota yhteyttä wiredbysini@gmail.com tai puh. 0503451322 ma-pe 10-15. Huomaathan, että ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
Käyttämättömillä ja alkuperäisissä pakkauksissa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota ensin meihin yhteyttä ja tarkista palautusoikeutesi. Näin vältytään molemminpuoliselta vaivalta ja varmistetaan vaivattomin palautusprosessi. Otathan huomioon, että toimituskuluja ei hyvitetä.
Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. WiredBySini ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. Tuotteille ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu.

Katso Tilaustöiden toimitusehdot yltä.
Paketin noutamatta jättäminen postitoimipaikasta ei ole asiakaspalautus. Veloitamme 15 € käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postin antaman 7 vrk säilytysajan puitteissa.
Jos verkkokauppamme käytettävyydestä, ostamisesta tai tuotteista herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme sähköpostitse wiredbysini@gmail.com tai puhelimitse ma-pe 10-14 numerossa 0503451322.