Taidemagneetti Ex Astris hopealla

9,50 

29 varastossa

Kuvaus

Taidemagneetti, enkeli

Tämä magneetti toimii myös postikorttina. Sen mukana tulee valkoinen kirjekuori. Koko: 14 × 11 cm. Signeerattu käsin hopealla ”Sini Virkajärvi” Tausta on musta, kuten magneetissa on, mutta siihen voi kirjoittaa maalikynällä, kuten metallinvärisillä tusseilla.

Vinkki: magneetin taakse voi kirjoittaa tärkeitä muistettavia asioita piiloon.

Tämä sopii erittäin hyvin joulukortiksi enkeliaiheensa vuoksi, mutta käy muutenkin pieneksi muistamiseksi enkelifanille.

Ex Astris-veistoksen syntytarina

Tämä enkeliveistos valmistui vartavasten Norman Cross-galleriaa varten. Galleria sijaitsee Englannin Peterboroughissa. Omistaja Derek pyysi enkeliä, joka on laskeutumassa taivaasta. Valmistin keveän enkelin eri teräslangoista ja poikkeuksellisesti käytin myös tiheää metalliverkkoa. Nimesin tämän ”Ex Astris”, eli ”tähdistä tullut”. Kuvaajana toimi taitava Marko Marin. 

Tällä videolla näet, kuinka tämä versio on koristeltu. Olen korostanut metallilankoja piirtämällä käsin hopeanvärisellä metallitussilla. Koristelematon versio on tilattavissa tästä.

Haluaisitko oman enkeliveistoksen?

Se onnistuu kyllä. En tee täysin identtisiä, se ei ole edes mahdollista. Teen kuitenkin mielelläni edellisten inspiroimana uusia hahmoja. Veistoksen koko vaihtelee noin 45-55 cm välillä. Hinta koosta riippumatta on 750 € luokkaa. On myös mahdollista lisätä hahmo, kuten pikkuenkeli tai lemmikki. Ota yhteyttä wiredbysini@gmail.com niin jutellaan.

Rautalankataiteilija Sini Virkajärvi